Hej igen…

Måndagen den 5 september mellan klockan 10 och 15 har vi som sagt samlat ihop ett antal företag och organisationer som kan vara intressanta för dig som funderar på att bli bussförare. Har du inte funderat på att bli bussförare tidigare så kan det faktiskt vara ganska intressant i alla fall. Bussbranschen letar faktiskt efter till exempel undersköterskor och andra serviceinriktade personer att anställa.

Arbetsförmedlingen kommer vara på plats. De flesta stora arbetsgivarna i bussbranschen kommer vara på plats, både med bussförare som kan berätta mer om jobbet, och med representanter från personalavdelningen som kan berätta mer om vilken typ av personer de söker.

Du kan dessutom prova på att köra en riktig buss. Anmäler du dig med namn, mailadress och telefonnummer så kommer du att få ett kvitto skickat till dig på att du får komma och provköra en riktig buss. OBS! Vi vill att du har körkort för personbil och föranmälan är obligatorisk!

Platsen är Gillinge Trafiksäkerhetscenter i Vallentuna norr om Stockholm. Dit tar du dig enkelt genom att hoppa på buss nummer 676 vid Tekniska högskolan mot Norrtälje. Hoppa av vid hållplats Gillingebanan. Från hållplatsen följer du skyltarna i 200 meter tills du är framme.

Kör du bil så klickar du » Här

Nu är det bara en sak kvar att göra.....

Klicka här för att anmäla dig!

Arrangörer

SBF_TF_Logotyp_RGB (1)

rt-forum180

i samarbete med

Arbetsformedlingen_Namnlogo_hori_CMYK_färg